Appartement ‘Ollediek’

 

Halletje

Locatie 

Vakantie appartement ’Ollediek’ (Gronings voor oude dijk) staat op een voormalige zeedijk, gebouwd op een kwelderwal van Houwerzijl. Houwerzijl is een van de oudste dorpen van het voormalig schiereiland de Marne. 

 

‘Ollediek’ is rustig gelegen aan een doodlopende weg en heeft een prachtig uitzicht op weids land en imposante luchten. Reeën, hazen en roofvogels zijn makkelijk te spotten, en in de winter lopen hier schapen.

‘Schapen in winterlandschap achter Ollediek’ Bron: Sarah Stiles  

 

De nachten zijn hier nog echt donker met vaak een prachtige sterrenhemel. De opkomst en ondergang van zon en maan verloopt in vele kleurschakeringen. 

 

Op 5 minuten lopen is er een mooie natuurlijke speelplaats ‘de Ui’, voor jong en oud.

 

Appartement

‘Ollediek’ is een nieuw en energie neutraal appartement (46 m2) en geschikt voor 4 personen en een kind tot 2,5 jaar. 

 

Het appartement heeft een keuken, badkamer en twee ruime zit/slaapkamers. Beide kamers hebben ruim zitgelegenheid (bank, fauteuil, salontafeltje); een ronde tafel met stoelen; een twee persoons bed met toebehoren, goede matrassen, dekbedden, hoofdkussens; een kledingkast; televisie; en wifi. 

 

‘Ollediek’ is comfortabel en ergonomisch ingericht en daarmee geschikt voor jong en oud: een makkelijke trap, geen drempels en voldoende houvast in de badkamer. 

 

Indeling

 

 • Studio-slaapkamer
  De studio (ZO) heeft een twee persoons bed (140x200), kledingkast, zithoek, televisie, radio, tafel met stoelen, zitje in de vensterbank, luxe keuken met een ruim aanrecht, 4pits inductie kookplaat, combioven, koelkast met vriesvak, en een volledig keuken inventaris. Er is geen vaatwasser. 
 • Zit-slaapkamer 
  De zit-slaapkamer (NW) heeft een twee persoons bed (160x200), kledingkast, zithoek, televisie, tafel met stoelen, boekenkastje, en ruimte voor het opstellen van een extra eenpersoonsbed en/of een kinderbedje.
 • Badkamer 
  Er is een kleine badkamer met douche; toilet; wastafel met warm en koud water en nissen voor toilettassen, toiletgerei en douchespullen.
 • Terras 
  Een klein terrasje (ZW) met tuinmeubilair staat ter beschikking aan de straatkant. Hier is middag en avondzon.

 

 

Klik voor een vergroting

Studio-slaapkamer

Zit-slaapkamer

Badkamer

Bekijk de tarieven