3 kamer Appartement – Visarend

Het 3 kamer appartement Visarend (64 m2) is geschikt voor maximaal 6 personen en een kind tot 2,5 jaar.
 
Visarend is ruim, van alle gemakken voorzien, drempelloos en heeft houvast in de badkamer. Het appartement heeft WIFI, een luxe uitgeruste keuken, badkamer en drie ruime zit/slaapkamers. De badkamer heeft een inloopdouche, toilet en wastafel. De zit/slaapkamers hebben ruim zitgelegenheid (bank en/of fauteuils, salontafeltje); ronde of langwerpige tafel met stoelen. Twee kamers hebben een twee persoons bed en een kamer heeft twee eenpersoonsbedden (ook te combineren tot een tweepersoonsbed) met toebehoren, goede matrassen, dekbedden, hoofdkussens. Alle kamers hebben een kledingkast en/of kledinghaken. Twee kamers hebben een televisie.

Indeling 3 kamer Appartement

 • Studio-slaapkamer
  De studio (ZO) heeft een twee persoons bed (140x200), kledingkast, zithoek, televisie, radio, tafel met stoelen, zitje in de vensterbank, luxe keuken met een ruim aanrecht, 4pits inductie kookplaat, combioven, koelkast met vriesvak, en een volledig keuken inventaris.
 • Zit-slaapkamer
  De zit-slaapkamer (NW) heeft een twee persoons bed (160x200), kledingkast, zithoek, televisie, tafel met stoelen, boekenkastje. Een uitbreiding met een extra eenpersoonsbed en/of een kinderbedje kan extra worden geboekt.
 • Tweepersoonskamer
  De kamer (ZO) heeft 2 eenpersoonsbedden (90x200) ook te combineren tot een tweepersoonsbed, kledingruimte, zithoek, lange tafel met stoelen, boekenkastje.
 • Badkamer
  De badkamer heeft een inloopdouche; toilet; wastafel met warm en koud water en nissen voor toilettassen, toiletgerei en douchespullen.
 • Terras
  Een terras (ZW) met tuinmeubilair staat ter beschikking, met middag en avondzon. 

Klik op de plattegrond voor een vergroting


Klik op de afbeeldingen voor een vergroting

Terras en entree

Uitzicht

Studio-slaapkamer

 Zit-slaapkamer

Tweepersoonskamer

Badkamer

Bekijk de tarieven