2 kamer Appartement – Strandloper

Het 2 kamer appartement Strandloper (46 m2) is geschikt voor maximaal 4 personen en een kind tot 2,5 jaar. 

 

Strandloper is ruim, van alle gemakken voorzien, drempelloos en heeft houvast in de badkamer. Het appartement heeft een luxe uitgeruste keuken, badkamer en twee ruime zit/slaapkamers. De badkamer heeft een inloopdouche, toilet en wastafel. Beide zit/slaapkamers hebben ruim zitgelegenheid (bank, fauteuil, salontafeltje); ronde tafel met stoelen; twee persoons bed met toebehoren, goede matrassen, dekbedden, hoofdkussens; kledingkast; televisie; en wifi. 

 

 

Indeling 2 kamer Appartement

 • Studio-slaapkamer
  De studio (ZO) heeft een twee persoons bed (140x200), kledingkast, zithoek, televisie, radio, tafel met stoelen, zitje in de vensterbank, luxe keuken met een ruim aanrecht, 4pits inductie kookplaat, combioven, koelkast met vriesvak, en een volledig keuken inventaris.
 • Zit-slaapkamer
  De zit-slaapkamer (NW) heeft een twee persoons bed (160x200), kledingkast, zithoek, televisie, tafel met stoelen, boekenkastje. Een uitbreiding met een extra eenpersoonsbed en/of een kinderbedje kan extra worden geboekt.
 • Badkamer 
  De badkamer heeft een inloopdouche; toilet; wastafel met warm en koud water en nissen voor toilettassen, toiletgerei en douchespullen.
 • Terras 
  Een terras (ZW) met tuinmeubilair staat ter beschikking, met middag en avondzon.
Klik op de plattegrond voor een vergroting


Klik op de afbeeldingen voor een vergroting

Terras en entree

Uitzicht

Studio-slaapkamer

Zit-slaapkamer

Badkamer

Bekijk de tarieven