Corona Maatregelen

Reisupdate

Het coronavirus (COVID-19) kan gevolgen hebben voor je reis en verblijf. Check de overheidsregels Nederland inreizen tijdens corona www.rijksoverheid.nl/checklist-inreizen-nederland   

Contactloos verblijf

Tijdens jouw verblijf kun je alleen met je eigen reisgezelschap verblijven zonder de eigenaar of iemand anders te treffen. Je hoeft geen verbruiksruimtes te delen, de sleutel kan contactloos worden overgedragen, en indien van toepassing kan het ontbijt worden klaargezet.

Hygiëne en veiligheid

‘Ollediek’ volgt de laatste voorschriften van het RIVM voor sanitaire maatregelen en daarnaast eet- en drinkservice voor zover van toepassing. Wij zorgen zelf volgens de RIVM richtlijnen voor eindschoonmaak, en desinfectie indien van toepassing, van de ruimte en alles wat met de handen beetgepakt wordt (zoals deurklinkers, kranen, handgrepen, afstandsbediening, etc).

Wij vertrouwen dat gasten zelf alert zijn op de ‘standaard’ procedures m.b.t. preventie zoals handen wassen, hoesten en niezen in de elleboog, etc. Het spreekt vanzelf dat gasten de ‘standaard’ maatregelen nemen bij ziekteverschijnselen.

Om de veiligheid van de gasten en eigenaars te beschermen kunnen bepaalde diensten en voorzieningen verminderd of niet beschikbaar zijn.